Puterea Banilor – Afaceri care transformă visele oamenilor în ceva real

Alexandru Dadoo, invitatul Adrianei Armanu, are experiență în restaurare arhitecturală și design interior și este creative director în cadrul companiei Maison Dadoo, care, astăzi, dă tonul în ce privește organizarea de evenimente și designul floral.

„Vom vorbi cu Alexandru Dadoo despre planuri, cifre, desigur, dar mai ales despre oamenii din spatele lor, cu poveștile lor de viață, cu suișuri și coborâșuri. Am aflat, de la invitatul meu, că nu există rețete. Ca antreprenor, faci planuri și le respecți, ai viziune, dar și flexibilitate să te adaptezi și să regândești totul atunci când lucrurile o iau pe alt făgaș. Tot de la Alexandru am aflat că la început este o idee, o pasiune, un vis. După aceea, zi de zi, este muncă. Chiar și atunci când vorbim despre o afacere ca cea condusă de invitatul meu, care transformă visele în ceva real”, spune Adriana Armanu, realizatoarea emisiunii Puterea Banilor.

Emisiunea Puterea Banilor, realizată de Adriana Armanu, este difuzată în fiecare vineri, de la ora 16.00, pe canalul nostru online și pe Facebook.

Ediția de săptămâna trecută, avându-l ca invitat pe Radu Turcescu, strateg, specialist în managementul crizei și consultant politic, aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: