Puterea Banilor – De la vis, la o afacere cu ulei de măsline

canva.com

Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, este despre poveștile unor mici companii care au crescut, unele dintre ele dincolo de hotarele țării. Dar în spatele afacerilor sunt oameni care au avut un vis și care au făcut ceva să-l și îndeplinească.

Adrian Retevoiescu a plecat din țară în urmă cu 21 de ani, pentru a lucra în construcții. A lucrat câțiva ani, apoi și-a creat propria firmă de construcții – e la a treia generație de zidari în familie. Prin urmare știe de mic tot ce se poate ști despre domeniu.

A ajuns la 20, 30, apoi 50 de angajați, însă în 2017, după întâlnirea cu un spaniol care avea să-i schimbe parcursul, a gustat un ulei de măsline 100% bio și a decis că asta vrea să producă. Pasionat de gătit, a început să învețe să deosebească gustul uleiului de măsline de la an la an.

A cunoscut un specialist în marketing, prin urmare astăzi are o afacere bazată pe tradiții și legătura cu pământul.

Compania lui Adrian, Oliva Rico, produce și distribuie ulei de măsline dar și câteva produse care amintesc de vacanță și de însoritele zile de vară: Mojirico, un concentrat pentru mojitos și Aromarico, o băutură de măr verde.

Ediția completă poate fi urmărită pe canalul nostru You Tube.

Credit foto: Canva.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL