Puterea politică întrece legături de sânge! Doi frați candidează unul împotriva celuilalt pentru primărie

Sursă foto: Captură video

Doi frați trec peste legătura de sânge și candidează unul împotriva celuilalt pentru primărie. Cei doi vor lupta pentru funcția dorită.

Doi frați din comuna Pogonești, din Vaslui, trec peste legătura de sânge pe care o au și candidează unul împotriva celuilalt pentru primărie: unul din partea PSD, iar celălalt, din partea PNL.

Candidatul PSD, Mihai Apostu, este în prezent și primarul în funcție al comunei, iar candidatul PNL, Marcel Apostu, este consilier local și spun că au ajuns în această competiție fără să-și dea seama.

“Suntem născuți aici, suntem oameni «hambițoși» care dorim, acum și partidele politice au nevoie de oameni puternici la nivel local și atunci na, eu poate hambițos, fratele meu hambițos și am ajuns să candidăm unul împotriva altuia”, a spus Mihai Apostu, primarul și candidatul PSD.

Cum au ajuns cei doi frați să candideze pentru partide diferite

Lupta frățească pentru primărie s-a stârnit din cauza lipsei de comunicare dintre cei doi frați, au recunoscut aceștia.

“ Am ajuns să candidăm la partide diferite datorită unei lipse de comunicare dintre noi… s-a ajuns să candidăm amândoi. Este o realitate, nu ascundem nimic, așa a fost să fie, am plecat pe drumuri diferite și am ajuns în punctul în care suntem. Nu am făcut un lucru rău, am făcut un lucru bun, constructiv, și sperăm să facem lucruri bune spre viitor”, a spus candidatul liberal.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: