VIDEO Noi imagini cu beizadele drogate

beizadele drogate
Sursa foto: captură video

Tânărul care a ucis la 2 Mai alți doi tineri, Vlad Pascu, era consumator de droguri, iar familia sa știa acest lucru. El fusese cercetat pentru deținere de droguri, în alte două situații, dar a scăpat de urmărirea penală. Familia Pascu, tată și fiu, este pasionată și de mașini și, mai ales, de apăsarea „până la blană” a pedalei de accelerație. Apar noi informații șocante în fiecare zi despre stilul adoptat de familia Pascu și promovat de tânărul Vlad pe reelel de socializare.

În anturajul lui Vlad Pascu, unul toxic, potrivit surselor Gândul, se afla și R.L., o adolescentă din București al cărei comportament este considerat „problematic” – a se înțelege consum de droguri.

Vlad Pascu și R.L. pot fi văzuți, împreună, în imagini postate online, iar sursa citată spune că are infirmații potrivit cărora tânăra este fiica unui celebru arbitru de fotbal din România, decedat în urmă cu câțiva ani. Aceleași surse au dezvăluit și că mama fetei este consilier superior la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL