Raportul lui Nicușor Dan rămâne fără răspuns din partea PNL București.„Eu am trimis situația la zi,nu am cerut răspuns”

Sursa: Mediafax foto
Sursa: Mediafax foto

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, insistă că a trimis raportul de activitate organizației PNL, încă de la finalul lunii iulie. A existat o preocupare a liberalilor, pe 10 teme prioritare și i-au solicitat edilului să îndeplinească până la data de 31 iulie 2023 indicatorii, în schimbul sprijinului politic la primărie. 

Nicușor Dan a explicat pentru G4media că a făcut tot ceea ce ține de el pentru a îndeplini mandatul dat de cetățeni, dar și programul cu care a candidat, sprijinit în 2020 și de Partidul Național Liberal.

Termenul, acele şase luni în care noi, echipa executivă a Primăriei, să ne preocupăm de acele părţi din programul cu care am candidat împreună, l-am trimis organizaţiei Bucureşti în 31 iulie. Eu nu am cerut un răspuns, a existat o preocupare pentru aceste subiecte. Eu, în această perioadă de şase luni, m-am preocupat de ele, am spus ce am făcut şi am trimis această situaţie la zi. Mai departe sunt disponibil pentru orice fel de dialog”, a precizat Nicuşor Dan, pentru sursa citată.

Pe 1 februarie, organizația PNL București a prezentat public „10 urgențe ale Bucureștiului” pentru care Primarul General trebuie să livreze rezultate, în următoarele șase luni. Cele șase luni s-au scurs, iar primerul general a spus că și-a îndeplinit misiunea și a trimis liberalilor un raport cu situația la zi.
În urmă cu o săptămână, primarul Bucureștiului afirma că nu a primit niciun răspuns de la PNL, dar nici nu a cerut unul.
Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, a declarat că PNL București nu i-a furnizat informații legate de raportul trimis de Nicușor Dan și că din câte a înțeles edilul Capitalei a trimis un mesaj.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: