Rareş Bogdan: Cu Mihai Tudose trebuie să colaborez, nu am ce face

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat că trebuie să colaboreze pentru alegerile europarlamentare cu liderul PSD Mihai Tudose şi că vorbeşte de zece ori pe zi cu acesta, precizând că ei încearcă să ”stingă incendii” şi comandă materiale electorale.

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, în emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre afişul electoral în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi de europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

„E o poză, e o acţiune locală de campanie, o iniţiativă locală a stafului PSD din Dolj, care a considerat că datorită faptului că sunt perceput ca fiind un patriot, în rândul electoratului PSD nu există respingere pe listă şi au considerat că e important pentru a arăta marea conclucrare să mă pună pe afiş. Acum nu sunt atât de multe, dar ele au devenit atât de cunoscute”, a răspuns Rareş Bogdan.

La remarca potricit căreia acea poză are şi un indicator spre Caracal, Rareş Bogdan a replicat: „La Caracal e un oraş splendid de vreo 40.000 de locuitori din Oltenia”.

Rareş Bogdan a continuat: „Mă bucur măcar că mi-au pus sigla PNL în cap, adică cel puţin sunt pe linie… Dacă cineva poate să ia afişul să-l decupeze, Rareş Bogdan – europarlamentar PNL. În rest, ţinem cu România. Sută la sută ţinem cu România”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: