Rareş Bogdan, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant: Pentru noi nu e o surpriză

Rareş Bogdan
Sursa foto: Facebook

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant, că pentru ei nu e o surpriză, pentru că până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să le explice că vine din spuma mării. Rareş Bogdan a precizat că indiscutabl, în turul doi Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă vor fi acolo, adăugând că Geoană nu are şanse să intre în turul doi.În turul doi. Finala va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu, a spus acesta.

”Pentru noi nu e o surpriză pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării dar dânsul e politician cu ştate vechi, a condus PSD, a fost candidat la preşedinţie, deci nu este altceva decât întâlnirea actualului preşedinte cu foşti preşedinţi. Este o reuniunea a social-democraţilor care au aceeaşi simţire, în cuget şi în proiecţie şi nu este nimic nou”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, la Antena 3, despre imaginile cu Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, care au fost împreună la un restaurant.

”Până la urmă, domnul Goeană nu mai este membru de partid, nu a trebuit să îşi dea demisia când a plecat la NATO? Pot să îi caute carnetul vechi de partid şi să i-l reiniţieze”, a mai comentat Rareş Bogdan. Europarlamentarul PNL s-a referit şi la scenariul în care doar unul dintre cei doi, Marcel Ciolacu sau Mircea Geoană, vor intra în cursa pentru prezidenţiale.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: