Rareş Bogdan: În acest moment partidele au decis posibilitatea de a merge singure la Capitală

RaresBogdan
Sursa foto: INQUAM / George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, a delcarat marţi că în acest moment partidele au decis posibilitatea de a merge singuri în aceste alegeri pe Bucureşti. El a menţionat că, atunci când vor fi toţi cei patru candidaţi, Piedone, Firea, Burduja şi Nicuşor Dan, alegerile vor fi câştigate cu 26-28%, de candidatul care va reuşi să ducă cea mai deşteaptă campanie.

”Cert este că în acest moment partidele au decis posibilitatea de a merge singuri în aceste alegeri pe Bucureşti”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, rareş Bogdan, la sediul PNL.

El a arătat că ”nimeni nu va sări de 30%, în acest caz, ”Cine îşi face cel mai bine campanie, cine are cel mai puţin grad de hate, cine reuşeşte să mobilizeze cel mai bine bazinele electorale ale propriului partid şi cine reuşeşte să vină cu un proiect pe Bucureşti. În momentul când vor fi toţi cei patru candidaţi, Piedone, Firea, Burduja şi Nicuşor Dan, alegerile vor fi câştigate cu 26-28%, de candidatul care va reuşi să ducă cea mai deşteaptă campanie şi care va avea susţinere din spate cel mai puternic”, a arătat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că ”pe exemplul administraţiilor de succes ale lui Ilie Bolojan, Emil Boc, ale lui Gheorghe Flutur, ale marilor noştri primari din ţară şi preşedinţi de Consilii Judeţene, cu încrederea de care se bucură în Bucureşti Rareş Bogdan, Nicolae Ciucă, Dan Motreanu, Lucian Bode şi cu organizarea capabilă a PNL, Sebastian Burduja poate fi o posibilitate extrem de serioasă, o opţiune extrem de serioasă”. ”În momentul acela, părerea mea, bătălia va fi în patru, până în ultimul moment”, a mai arătat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL