Rareş Bogdan, despre traseismul primarilor: Sunt sub 100 de primari din cei 3.240 care s-au mişcat într-o parte

Rares Bogdan
Sursa foto: INQUAM Photos Casian_Mitu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, vineri, că traseismul este una dintre racilele democraţiei româneşti, dar mai puţin de 100 de primari, din totalul de 3.240, au plecat de la un partid la altul în această perioadă.Rareş Bogdan a fost întrebat cum vor reuşi liderii şi activiştii de la PSD şi cei de la PNL să facă echipă la alegerile europarlamentare şi în unele localităţi şi la alegerile locale în condiţiile în care de curând s-au acuzat reciproc că îşi racolează primarii.

„Legat de traseism, sigur că este una dintre marile racile ale democraţiei româneşti, dar trebuie să ştiţi că sunt sub 100 de primari din cei 3.240 care s-au mişcat într-o parte sau alta, mai precis cred că undeva la 84 până azi dimineaţă, care au plecat fie spre PSD, fie de la PSD spre PNL sau de la partide mici care sigur nu vor intra în guvernare spre cele două mari partide. Deci, sunt convins că românii şi liderii PNL şi PSD vor avea maturitatea pentru a se gândi în primul rând la ţară şi abia apoi la orgoliul personal”, a spus europarlamentarul, la sediul BEC, unde au fost depusă lista comună cu candidaţii PSD PNL la europarlamentare, potrivit Agerpres.

 

El a menţionat că este extrem de important că românii „înţeleg momentul pentru România”, un moment complicat din punct de vedere geopolitic, geostrategic, dar şi un moment „de foarte bun augur” privind investiţiile şi fondurile europene.

„În România au intrat peste 93 de miliarde de euro şi am plătit contribuţie sub 26 de miliarde, deci plusul este evident. Toţi au intrat în dezvoltarea României. De asemenea, avem un război care, din păcate, nu doar că nu s-a stopat, nu doar că nu s-a încheiat, ci creează noi frisoane. Sunt absolut convins că cei care au privit din ’90 politica românească înţeleg acest moment şi înţeleg de ce cele două mari partide s-au unit în acest moment într-o alianţă pentru a avea forţă crescută la nivel european”, a transmis Rareş Bogdan.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL