Război Hamas- Israel. O rachetă a căzut într-un oraş egiptean la graniţa cu Israelul

război Israel Hamas
Sursa foto: Israel Defense Forces

Cinci persoane au fost rănite când o rachetă a căzut în cursul nopţii de joi spre vineri în Taba, un oraş egiptean la graniţa cu Israelul, aflat în război din 7 octombrie cu gruparea palestiniană Hamas în Fâşia Gaza, relatează AFP. Joi, Statele Unite au lansat lovituri împotriva a două unităţi folosite de Gardienii revoluţiei iranieni şi „grupuri afiliate” în estul Siriei, a anunţat secretarul american al Apărării, Lloyd Austin.

„În cadrul escaladării actuale din Gaza, o rachetă s-a prăbuşit în Taba, rănind cinci persoane şi distrugând o clădire rezidenţială”, a relatat televiziunea AlQahera News, apropiată de serviciile de informaţii egiptene.

Martori au confirmat pentru AFP că o rachetă a căzut în acest oraş, situat la Marea Roşie şi la nord-est de Sinai, unde se află un punct de frontieră cu Israelul.

Armata americană a lovit două unităţi ale Gardienilor revoluţiei iraniene în Siria

Joi, Statele Unite au lansat lovituri împotriva a două unităţi folosite de Gardienii revoluţiei iranieni şi „grupuri afiliate” în estul Siriei, a anunţat secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, relatează AFP.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL