RĂZBOI ÎN PPDD.Greu al partidului, mazilit din cauza atacurilor împotriva PSD

În rândul PPDD, în aceste zile, are loc un adevărat război intern, formațiunea fiind divizată în două mari tabere. Una care este la guvernare și susține toate demersurile inițiate de PSD, condusă de președintele Partidului, Simona Man și Liviu Neagu, cel care ocupă în prezent funcția de secretar general adjunct al Guvernului, iar cealaltă tabă este formată din parlamentarii care zi de zi fac front comun cu ACL împotriva PSD și al ui Victor Ponta.

Acest război din sânul PPDD se poate observa și în teritoriu. Sunt județe unde  oamenii lui Dan Diaconescu joacă și votează alături de PNL și PDL și zone unde este respectat protocolul de colaborare cu PSD.

În cursul zilei de ieri, Daniel Fenechiu, lider al deputaților PPDD, a fost demis din această poziție, ca urma a pozițiilor sale publice împotriva lui Victor Ponta și a PSD-ului,

Prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare, Fenechiu transmite următorul mesaj: ”Game Over. Ce trebuia sa se întâmple s-a întâmplat: Man Simona Allice si Neagu Liviu Robert si-au văzut visul cu ochii, inlaturandu-ma de la conducerea Grupului parlamentar PPDD din Camera Deputatilor.”


”Vreau sa le multumesc public colegilor deputati Daniel Oajdea si Tudor Ciuhodaru- pentru susținere, pentru caracter si pentru riscurile pe care si le-au asumat sustinandu-ma, precum si deputatului Mihai Deaconu– pentru refuzul de a participa la mascarada orchestrata de Man& Co..
Viața merge mai departe…iar PPDD-ul merge- de astăzi nestingherit, spre pierderea identitatii…Condus dibaci, de „partenerul din Protocolul de colaborare”, pe drumul netezit de Ordonanța de Urgentă pritocita de Liviu Dragnea”, a mai adăugat fostul lider al deputaților PPDD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: