Reacţia lui Florentin Pandele după demisia Gabrielei Firea: Au reuşit să scape de ea

Pandele Firea
Foto: Florentin Pandele

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a comentat demisia soției sale, Gabriela Firea, din funcîia de ministru al Familiei, afirmând că „torul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea!”.

„Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVATI SA PLATEASA! Au reușit sa scape de ea!…”, a scris Florentin Pandele pe Facebook.

Gabriela Firea și-a anunțat demisia, într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Plec, pentru moment, cu mare tristețe, față de tot ceea ce am făcut și puteam construi împreună cu echipa social-democrată din Capitală, și din funcția de Președinte al Organizației PSD București, din care mă suspend o perioadă limitată”, scrie Gabriela Firea.

Demisia Gabrielei Firea a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului.

Numele Gabrielei Firea a apărut în scandalul legat de centrele pentru bătrâni din Voluntari, care a scos la iveală condiţiile inumane în care erau ţinuţi beneficiarii.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: