Reduceri de 20% la abonamentele pentru călătorii cu trenul în Europa, oferite de CFR Călători. Cât costă un bilet

Sursa foto: CFR Calatori

Cu zboruri întârziate sau amânate pe aeroporturi, călătoriile cu trenul în vacanță pot fi o alternativă, mai ales că există conexiuni bune și rapide în multe state europene.

Pe baza unor parteneriate, CFR Călători pune la dispoziția celor interesați bilete cu reducere, valabile în peste 30 de țări. Pentru moment, de la noi se poate ajunge cu trenul doar în câteva capitale, iar în funcție de destinație, o astfel de călătorie trece de 15 ore. Louis și prietenii lui au mers cu trenul din Spania în baza unui abonament valabil în mai multe țări europene.

Louis, turist spaniol: „Guvernul din Spania a făcut o reducere mare și a fost foarte, foarte ieftin. A fost foarte bine. Depinde de călătoria pe care o faci, pentru tineri este o ideea foarte bună să încurajezi. De mic mergul cu trenul, este foarte frumos, întâlnești foarte mulți oameni, poți să vezi peisajul.”

Prin parteneriate între mai multe state europene, călătorii au la dispoziție un singur bilet valabil în diverse destinații. Există variante de călătorii scurte ori aventuri de o lună sau două. Prețul este mai mic cu 20%.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: