Scandal la Otopeni. Sute de pasageri au așteptat ore în șir în timpul nopții să își ridice bagajele

Aeroport Bucuresti
Sursa foto: Aeroport Otopeni Bucuresti

După ce au plecat din Antalya cu o întârziere de două ore, călătorii au trebuit să mai petreacă încă pe atât în aeroportul Otopeni pentru a-și putea ridica bagajele. Sute de oameni, printre care mame cu copii, au stat până târziu în noapte în aeroport. Se pare că problema a fost cauzată de lipsa de personal. 

Astfel, după ce au ajuns cu întârziere în România, sute de oameni printre care mame cu copii mici, au fost nevoiţi să rămână pe aeroportul Otopeni până târziu în noapte. În momentul în care am întrebat Biroul de Informaţii al aeroportului despre situaţie, răspunsul a fost: „Fără telefon, acum chem poliția.”

Printre călătorii afectaţi de situaţia din aeroport s-au numărat şi primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dar şi europarlamentarii Gheorghe Piperea şi Eugen Tomac.

Cristian Popescu Piedone: „Două ore, două ore şi jumătate. Patru oameni probabil că o să fac o echipă de voluntariat să chem să ne ducem să rezolvăm bagajele că văd că, conducerea Aeroportului Otopeni sau TAROM…”

Pasager: „Noi am zburat cu Air Turkish şi ei au venit cu bagajele dar uite că sunt oameni care stau de 2-3 ore şi nu noi adulţii, copiii sunt problema.”

Gheorghe Piperea: „E mai bine de o oră. Problema care se pune este că nu mai apare pe niciun fel de monitor avionul care a venit de la Bruxelles. Eu nu am întâlnit niciodată așa ceva și mă întreb ce s-ar putea întâmpla dacă aș lasă lucrurile așa cum sunt și să vin peste o zi sau două să îmi iau bagajul.”

Pasager: „Se pare că nu au oameni la handling că să descarce bagajele. E minunat, e ora două dimineață să știți.”

Eugen Tomac: „De aproape două ore. Mi se pare inadmisibil să nu explice nimeni, să lipsească conducerea. Este o persoană responsabilă în acest aeroport care este de serviciu pe timp de noapte, are obligația să vină să explice oamenilor ce se întâmplă. Mi se pare un management dezastruos.”

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: