România, prin ochii unei turiste din SUA sosită pe un vas de croazieră: „Nu ştiam absolut nimic despre această ţară”

Sursa foto: Cruise Mapper

La malul mării s-a deschis oficial sezonul croazierelor! Iar prima navă fluvială care a ancorat în Portul Constanţa vine din Viena şi a adus cu ea aproape 200 de turişti, majoritatea din ţara tuturor posibilităţilor. Chiar dacă România a intrat aerian şi maritim în Schengen, aceasta navă care a străbătut Dunărea până în ţara noastră a fost supusă la aceleaşi condiţii de control, pentru că fluviul este considerat spaţiu terestru. 

Aşa arată Viking Rinda, prima navă de croazieră fluvială din acest sezon care s-a oprit la ţărmul Mării Negre în România. Iar turiştii au avut ce vedea.

România, prin ochii unei turiste din SUA 

Adrian Zamosteanu, director de program: Am pornit de la Viena şi am venit până la Constanţa.  Am trecut prin Slovacia, Ungaria. Am trecut prin Croaţia, Serbia, Bulgaria şi România. Croaziera pe care o facem noi  Capital Sophisten Europe, deci am fost în toate capitalele. 

Constantin Şoimu, agent: Dacă ne referim la navele fluviale de pasageri vă pot spune că numărul lor a crescut, nu spectaculos, dar numărul lor a crescut. E prima navă dintr-o serie de 34 anul acesta, cu vreo două sau trei mai multe de cât au fost anul trecut. 

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL