România, în optimile Euro-2024 de pe primul loc: Mircea Sandu-Ceea ce a reuşit Edi Iordănescu este o performanţă mare!

Sursa foto: Facebook

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, consideră că Andrei Raţiu a fost cel mai bun jucător român la acest turneu final şi preferă Slovenia ca adversar în optimi.

„Am trăit momentul cu emoţii uriaşe. La un moment dat eram pe ultimul loc în grupă, dar a venit acel moment individual al lui Ianis şi s-a reuşit egalarea, după golul lui Răzvan Marin. Aşteptăm acum să vedem cu cine jucăm şi, între Slovenia şi Olanda, sper să jucăm totuşi cu Slovenia. Ceea ce a reuşit Edi Iordănescu este o performanţă mare, jucătorii s-au dăruit şi să nu uităm suporterii, care au fost extraordinari. Raţiu, pentru mine, a fost cel mai bun jucător român la turneul final. Nu am mai văzut de mult atâta dăruire.

Să nu uităm că o mare parte din aceşti jucători au fost descoperiţi, pe când erau foarte mici, de Radu Răducioiu, în selecţii făcute pentru echipele naţionale de juniori. E un amănunt care este uitat. E o performanţă notabilă, pentru că România a mai ieşit din grupe doar o dată, cu Italia, în 2000”, a declarat Mircea Sandu la TVR Sport, după calificarea echipei naţionale în optimile Euro 2024.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: