Românii, mai economi de Crăciun. ,,Secret Santa”, noua modă prin care se reduce vizibil bugetul alocat cadourilor

Sursa foto: Unsplash

În ultimii ani, tot mai mulţi români au început să caute variante prin care să reuşească să facă economie de sărbători. Astfel, una dintre metode este de a renunţa la a mai cumpăra foarte multe cadouri scumpe, pentru toţi membrii familiei şi pentru prieteni.

,,Secret Santa” pare a fi noua modă în rândul românilor, prin care reuşesc să reducă vizibil bugetul alocat cadourilor pentru Crăciun. Astfel, nu este de mirare că în online au apărut o mulţime de aplicaţii care îi ajută pe oameni să extragă, în mod aleatoriu, numele persoanei pentru care trebuie să achiziţioneze sau să confecţioneze un cadou.

Numărul utilizatorilor a crescut considerabil

Conform celor care dezvoltă astfel de aplicaţii, tot mai multe familii din România adoptă metoda ,,Secret Santa”.

,,Numărul utilizatorilor a crescut considerabil, de la un an la altul, dar putem spune că anul acesta avem deja foarte mulţi utilizatori, mai mulţi decât în anii trecuţi şi suntem doar în luna noiembrie. Putem spune că este vorba despre un semns clar, care ne indică faptul că românii nu vor să mai risipească banii pe cadouri inutile, pentru foarte multe persoane şi că aceste daruri au devenit un gest simbolit”, a precizat Bogdan, IT-ist din Iaşi care a lucrat la dezvoltarea unei astfel de platforme.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: