Romaşcanu, despre o eventuală candidatură a lui Ciolacu la prezidenţiale

Sursă foto: Facebook/ Lucian N. Romascanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a afirmat că preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, nu va face un anunţ legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale până nu va discuta cu fiecare preşedinte de filială. ”Este deschisă uşa dar mi-e greu să cred că va veni cineva, dacă până în acest moment nu a venit”, a declarat Romaşcanu, referitor la un candidat independent.

Lucian Romaşcanu a fost întrebat, vineri, când va fi anunţat candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

”Am vorbit astăzi despre asta, nu foarte mult. Domnul Marcel Ciolacu a spus că nu va face un asemenea anunţ până nu va discuta cu fiecare preşedinte de filială şi cel puţin de când dumnealui este preşedintele partidului toate deciziile s-au luat în cadrul partidului, iar în perioada imediat următoare va lua contact telefonic sau direct cu toţi preşedinţii de filiale judeţene, urmând ca apoi, în funcţie de discuţiile respective, pe candidatura eventuală a dumnealui, pe lista de conducere cu care se va prezenta la congres, să apară şi anunţul dumnealui”, a declarat Lucian Romaşcanu.
Întrebat când ar putea face Marcel Ciolacu acest anunţ, purtătorul de cuvânt al PSD a răspuns: ”Acuma, cel mai târziu pe 22. Probabil că va fi un anunţ şi mai devreme, în funcţie de consultările, de când se vor desfăşura consultările cu colegii noştri”.
Lucian Romaşcanu a fost întrebat şi despre eventualitatea unui candidat independent susţinut de PSD.
”Este deschisă uşa, dar mi-e greu să cred că va veni cineva, dacă până în acest moment nu a venit”, a răspuns Romaşcanu.
El a fost întrebat dacă la organizaţia sa nu i-a cerut sprijinul niciun candidat independent.
”N-a venit nimeni independent pe la noi pe acolo, noi am transmis deja o rezoluţie de susţinere a domnului Ciolacu în poziţia de preşedinte al Partidului Social Democrat”, a transmis Romaşcanu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: