Romaşcanu (PSD): Este o uşoară insatisfacţie faptul că am pierdut Primăria Capitalei

Sursă foto: Facebook/ PSD Buzau

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, liderul filialei din judeţul Buzău a social-democraţilor, a declarat duminică seara, după difuzarea rezultatelor exit-poll, că este o uşoară insatisfacţie faptul că PSD a pierdut Primăria Capitalei.

Potrivit liderului PSD Buzău, este surprinzătoare şi poziţionarea candidatului ADU Clotilde Armand la alegerile locale pentru Sectorul 1 al Capitalei.

„Îmi pare foarte rău despre ceea ce s-a întâmplat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea merita să câştige, aşa cum spunea domnul preşedinte Ciolacu, este o lecţie de democraţie. În plan personal, nu pot să nu comentez că este destul de ciudat ca un primar care nu a făcut mai nimic, şi vă spun ca un om care şi-a petrecut foarte mult timp în Bucureşti, este surprinzătoare poziţionarea doamnei Clotilde Armand care a făcut din Sectorul 1 unul din cele mai urâte locuri din Bucureşti. Dar alegătorii sunt cei care decid şi trebuie să respectăm acest lucru”, a declarat Lucian Romaşcanu, candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

El a mai afirmat că rezultatele înregistrate de PSD la Primăria Capitalei vor fi compensate de rezultatele din teritoriu.

„Este o uşoară insatisfacţie faptul că am pierdut Primăria Capitalei, în contextul în care eu nu cred că domnul Nicuşor Dan avea datele necesare să se califice. Sunt colegii noştri, cei de la organizaţia din Bucureşti şi suntem alături de ei, dar suntem un partid unit şi sunt convins că ceea ce se întâmplă la Buzău, la nivel naţional, va compensa din amărăciunea Bucureştiului”, a mai spus Romaşcanu.

Primarul în funcţie al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de Alianţa Dreapta Unită, a obţinut, duminică, 45% din voturile bucureştenilor pentru un nou mandat, iar candidatul PSD, Gabriela Firea, a fost creditată cu 24%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

Exit-poll-ul menţionat a relevat şi că pe primul loc la Sectorul 1 se află Clotilde Armand (ADU) şi George Tuţă (PSD-PNL), fiecare cu 41% din voturi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: