Romaşcanu: Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul in turul 2, de aici şi explicaţiile stupide

Sursă foto: Facebook/ Lucian N. Romascanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, vine luni cu un atac la adresa liberalilor, după declaraţia prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan privind organizarea alegerilor prezidenţiale, el afirmând că ”Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul in turul 2, de aici şi piruetele, de aici şi explicaţiile stupide. ”Din acest motiv al lipsei de onoare, PNL nu a mai câştigat alegerile parlamentare din 1937”, mai spune Romaşcanu, adăugând că PSD îşi poate duce spre succes candidatul la prezidenţiale indiferent de data scrutinului

”Faimosul Rareş, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simţ comun. Faimosul Rareş s-a remarcat prin pupatul oricărui … inel care i s-a arătat în raza de acţiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziţia de şef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîţu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotaţia şefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui. Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă îşi va pierde minţile. Îl informăm cu respect că, deşi diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioşi mult mai devreme, el are confirmarea oficială pe data de 03.03.2024”, scrie purtătorul de cuvânt al PSD pe Facebook.

Lucian Romaşcanu carată că ”eea ce este extrem de important este LIPSA DE ONOARE”.

”Nu data alegerilor în sine este importantă ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România. PSD îşi poate duce spre succes candidatul la prezidenţiale indiferent de data scrutinului. Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul in turul 2. De aici şi piruetele, de aici şi explicaţiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie. Din acest motiv al lipsei de onoare PNL nu a mai câştigat alegerile parlamentare din 1937. Şi nu par să le mai câştige curând….”, mai scrie Romaşcanu.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan consideră că premierul Marcel Ciolacu s-a grăbit cu întâlnirile cu partidele pentru a stabili data alegerilor prezidenţiale şi a precizat că nu este vorba de consultări, ci de discuţii. El a fost întrebat în ce condiţii liberalii vor accepta prezidenţialele în luna septembrie şi a răspuns „doar dacă ne pierdem minţile în noaptea asta”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: