Scandal în AUR. Conducerea unei filiale județene a fost suspendată

Sursă foto: Facebook/ Deputat Ringo Dămureanu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a decis suspendarea conducerii filialei județene AUR Dolj, Ionel Gheorghe fiind destituit din funcția de coordonator. Potrivit presei locale, decizia survine pe fondul unor neînțelegeri dintre deputatul Ringo Dămureanu si Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova.

AUR a transmis, duminică o dispoziție privind suspendarea conducerii filialei județene Dolj a partidului, Ionel Gheorghe fiind destituit din funcţia de coordonator AUR Dolj, potrivit jurnaldecraiova.ro.

În temeiul prevederilor statutului Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) şi având în vedere modul deficitar de gestionare a conflictelor interne din cadrul filialei județene Dolj, precum şi expunerea în spațiul public a acestor conflicte cu afectarea imaginii partidului,

Secretarul General al partidului AUR, Silviu Titus Păunescu decide:

1. Suspendarea conducerii filialei județene Dolj: Ionel Gheorghe este destituit din funcţia de coordonator AUR Dolj, Conducerea filialei județene Dolj a partidului AUR se suspendă cu efect imediat.

2. Numirea unui coordonator județean interimar: Până la clarificarea situației, se numeşte domnul Cosmin Iosub în calitate de coordonator județean al filialei Dolj.

3. Înştiinţarea Juriului de Onoare: Se înștiințează Juriul de Onoare al partidului pentru a analiza situația, a stabili persoanele vinovate şi a aplica măsurile necesare conform statutului partidului.

4. Suspendarea accesului în sediu a persoanelor implicate şi accesului la pagina de Facebook a organizației județene Dolj”, se arară în decizia care intra în vigoare la data emiterii și care urma să fie comunicată tuturor celor implicați.

Scandal în AUR Dolj

Potrivit presei locale, decizia vine pe fondul unui scandal dintre deputatul Ringo Damureanu, a cărui tabără a condus organizația în ultimii ani, și Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova, un scandal început după ce Marian Vasile a pierdut lupta electorală și s-ar fi autointitulat la Congresul AUR ca fiind lider al opoziției.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: