Scandal în parcarea unui supermarket din Bucureşti

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în parcarea unui supermarket din Sectorul 1. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite. Trei au fost transportate la spital. Scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare.

”La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînţelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoanele implicate să se agreseze”, a transmis, duminică seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, în jurul orei 17.20, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeaşi parcare, are loc un nou conflict, la faţa locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: