Scandalul din USR ajunge la „baronii” partidului. Sinecura lui Ghinea, luată la ochi

Sursa foto: Inquam Photos / Malina Norocea

În plină campanie pentru alegerile parlamentare, tot mai multe voci îi reproșează Elenei Lasconi, președinta USR, că nu s-a atins de artizanii căderii partidului care doar au mimat că fac un pas în spate pentru lipsa de rezultate dar, în realitate, sunt la fel de puternici.

Unul dintre cei vizați este chiar ideologul USR, Cristian Ghinea, plătit de partid cu 6 000 de euro pe lună pentru consultanță. Contestatarii lui Ghinea se plâng că tot ce se vede de pe urma contractului este un site de opinie care nu face niciun pic de trafic, deci nu aduce nicio influență și notorietate partidului, fiind astfel mai degrabă o sinecură.

„Nimeni nu îl întreabă și nu ne arată ce livrează de banii ăia publici care se tot ”investesc” în el, în afară de site-ul ăla reșapat cu noii pașoptiști sau cum se cheamă, unde strânge 15 like-uri. Cât timp permiți asta, e o problemă de leadership”, îi atrage atenția avocata Postelnicescu actualei președintă a USR, Elena Lasconi.

 

Taberele din USR sunt în război total și de nestăpânit, în condițiile în care noua președintă nu controlează mai nimic după ce nu a reușit să-și impună echipa în funcțiile-cheie când a fost aleasa, iar poziția sa, și așa precară, e tot mai amenințată în campania pentru Cotroceni de ceea ce este perceput de activul de partid drept prestația publică neconvingătoare, confirmată și de cifrele din sondaje.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: