Sebastian Burduja a fost reales președinte PNL București

Sursa: Partidul Naţional Liberal Facebook

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a fost reales, miercuri seară, președinte al filialei PNL București.

În cadrul evenimentului, acesta și-a prezentat cartea „Planul pentru București”, care reprezintă o serie de proiecte mai vechi pe care ar vrea să le pună în aplicare cu echipa liberală.
Alegerile s-au bucurat de prezența președintelui PNL, Nicolae Ciuca, Secretarului General al PNL, Lucian Bode, prim-vicepreședintelui PNL, Rares Bogdan și Vicepreședintelui Hubert Thuma, miniștrilor Adrian Veștea, Raluca Turcan, Marcel Boloș și de președinții de filiale de sector PNL, George Tuță, Monica Anisie, Andrei Baciu, Ionuț Stroe, Dan Meran și Paul Moldovan, alături de primarul liberal al sectorului 6, Ciprian Ciucu, precum și pentru participarea profesorului Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Generală a Capitalei.
„Aceste eforturi și viziuni ne întăresc hotărârea de a face tot ceea ce ne stă în putință pentru a reda încrederea și speranța bucureștenilor în orașul nostru. Responsabilitatea pe care am primit-o este aparte, dar suntem hotărâți să ducem la bun sfârșit această misiune alături de echipa PNL București. Acest oraș va deveni “Bucureștiul Viitorului” cu suflul unei noi generații, cu spiritul tinerilor de toate vârstele, cu rădăcinile unui partid care a construit Bucureștiul și România, spune Burduja.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL