VIDEO Sebastian BURDUJA: BILANȚUL lui Nicușor DAN, în termeni matematici, este ZERO

Burduja
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin


Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a făcut o trecere în revistă a realizărilor edilitare ale actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan. Fiecare punct de pe pliantul său electoral din campania trecută a fost analizat de contracandidatul liberal și confruntat cu realitatea din teren. La final, a dat ZERO.

Liberalul Sebastian Burduja este foarte optimist în privința faptului că electoratul îl va desemna ca viitorul primar general al Capitalei și a dat asigurări că Municipiul București va arăta cu totul altfel, imediat ce va prelua mandatul. Motivul pentru care este atât de sigur de rezultatul votului este bilanțul mandatului lui Nicușor Dan pe care l-a prezentat în amănunt.

„În mai puțin de 3 săptămâni se va schimba Bucureștiul. Și, în momentul de astăzi, pe care Nicușor Dan l-a etalat public, un bilanț al mandatului este cel mai puternic argument în acest sens. Bilanțul dânsului este foarte simplu și în termeni matematici este zero. Un bilanț al unui primar general, de fapt al unui oficial, se face punând în oglindă ceea ce a promis când a preluat mandatul, cu ceea ce a făcut la finalul mandatului. Singurul bilanț este acest pliant electoral, care se numește” Cifrele noului București” și în care, dacă vom trece prin fiecare categorie foarte rapid, veți vedea că este zero.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: