Sebastian Burduja: „Ciucă poate să fie candidat la președinție, dar nu cred că domnul Nicușor Dan va fi primar general”

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Sebastian Burduja (PNL) a comentat cu privire la posibilitatea ca, liderul liberal Nicolae Ciucă să-i solicite sprijinul lui Nicușor Dan, în campania prezidențială, în cazul în care actualul edil ar fi reales. 

Sebastian Burduja este convins că scenariul în care Nicolae Ciucă i-ar putea solicita sprijinul lui Nicușor Dan, în cazul în care liderul PNL ar candida la prezidențiale, nu este deloc realist. Burduja a explicat la DIGI 24 că Nicușor Dan nu are nicio șansă să devină primar general, în timp ce există o mare posibilitate ca Nicolae Ciucă să candideze la prezidențiale.

„Domnul Nicolae Ciucă poate să fie candidat la președinție, dar nu cred că domnul Nicușor Dan va fi primar general. Spun lucrul ăsta pentru că eu constat că bucureștenii vor o schimbare. Au fost opt ani de eșec, o administrație bazată pe cumetrie și risipă. Ne amintim cu toții de excursiile în Grecia, ochelarii și iepurașii de Paște și o administrație bazată pe lentoare, incapacitate administrativă și o listă întreagă de promisiuni neîndeplinite. De la grădinițe nefăcute, de la piste de biciclete nerealizate, de la centura verde inexistentă, la trenul metropolitan invizibil.” a declarat Sebastian Burduja.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: