Şeful ANPC, campanie electorală cu lideri PSD: Nimeni nu observă incompatibilitatea

Horia Constantinescu
foto: Horia Constantinescu

Şeful ANPC, Horia Constantinescu, s-a fotografiat alături de lideri şi primari PSD, pornind o adevărată campanie electorală pe pagina sa de Facebook, unde anunţă şi neregulile depistate în privinţa protecţiei consumatorului, scrie jurnalistul Alexandru Cautis.

„Șeful ANPC, Horia Constantinescu, își face campanie electorală cu PSD, adică cu ăia pe care nu-i deranjează. Horia Constantinescu anunță că face echipă cu lideri și primari PSD pe pagina lui de Facebook, aceeași pagină unde se laudă cu activitatea sa la ANPC. Ca din întâmplare, se pozează cu lideri PSD care au dosare penale (în diverse faze) cu privire la furtul din domeniul public de plaje și faleze. Adică una dintre cele mai grave infracțiuni comise împotriva statului român. Nimeni din statul român nu observă incompatibilitatea șefului ANPC de a se da “în echipă” cu lideri PSD, nimeni nu observă nici la ce fac echipă”, a scris Cautis pe Facebook.

Ar putea fi o captură de ecran Twitter cu 3 persoane, revistă şi text

El a anunţat totodată noi dezvăluiri privind nereguli ale unor „hoţi” din politica judeţului Constanţa: „Pe 1 August voi arăta din nou, tot eu, cum hoții ordinari din politica județului Constanța deschid cu tupeu un bar pe plajă, deși au Interdicție de la mai multe instituții de stat în acest sens. Echipa hoților lucrează la stat împotriva statului”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL