Şeful PNL Iaşi, Alexandru Muraru: PSD Iaşi devine cea mai umilită organizaţie social-democrată din România

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, susţine că PSD Iaşi devine ”cea mai umilită” organizaţie social-democrată din ţară, după ce ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dar şi rectorul Universităţii Tehnice din Iaşi, Dan Caşcaval, au fost impuşi pe primele locuri pe listele PSD Iaşi la alegerile parlamentare. 

”Alexandru Rafila, cel care a scos construirea noului Institut de Medicină Cardiovasculară Iași din PNRR, refuzând finanțarea acestui obiectiv ieșean de maximă importanță, deschide lista candidaților PSD Iași la Camera Deputaților!

Știm foarte bine cât de complcată este situația la actualul Institutut de Boli Cardiovasculare iar acest refuz a dus inclusiv la un protest al medicilor ieșeni, pentru că în actuala clădire nu este suficient spațiu, iar pacienții așteaptă până la doi ani să fie tratați. Multe argumente au fost aduse în favoarea construirii acestui spital pentru care Consiliul Județean Iași – Iași County Council s-a luptat foarte mult și o va face în continuare.
Cred că organizația centrală a Partidului Social Democrat nu putea să de-a o palmă mai mare filialei PSD Iași, și așa măcinată de incompetență și conflicte interne. Practic, PSD Iași devine cea mai umilită organizație social-democrată din România, cu două nume impuse de București care deschid listele – Alexandru Rafila la Camera Deputaților și Dan Cașcaval la Senat.
Practic, Rafila, ministrul care a îngropat sănătatea ieșeană și care a refuzat să aloce un leu pentru dezvoltarea spitalelor ieșene, este trimis de București să candideze, în mod ironic, pe lista PSD Iași la alegerile parlamentare. Și nu oricum, ci deschizând lista pentru deputați.
Forma finală a listei PSD Iași pentru Parlamentul României este o bătaie de joc la adresa ieșenilor, cu un ministru al sănătății care pur și simplu urăște Iașul, trimis să umilească organizația PSD Iași, condusă astăzi de un șomer”, a scris Alexandru Muraru pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: