Siegfried Mureşan (PNL), reacţie la Congresul PSD: PSD-ul nu se va schimba niciodată

Sursa foto: x

Europarlamentarul Siegfried Mureşan (PNL), reacţionează la criticile de la la Congresul PSD, afirmând că PSD-ul nu se va schimba niciodată. ”Congresul mi-a adus aminte de PSD-ul lui Adrian Năstase din 2004 şi de PSD-ul lui Victor Ponta din 2014. Una dintre metodele lor a fost mereu a pretinde ceea ce nu sunt”, declară el.

”PSD = PSD. PSD-ul nu s-a schimbat niciodată, PSD-ul nu se va schimba niciodată. Congresul de astăzi mi-a adus aminte de PSD-ul lui Adrian Năstase din 2004 şi de PSD-ul lui Victor Ponta din 2014. Una dintre metodele lor a fost mereu a pretinde ceea ce nu sunt. Să spună una, să facă alta. Să spună una într-un loc şi pe dos în alt loc. Să spună una în Parlamentul României şi alta în Parlamentul European”, scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.
El afirmă că, în Parlamentul European PSD votează împotriva fermierilor români, în România pretind că apără fermierii, în Parlamentul European susţin tranziţia spre economia verde, în România vorbesc împotriva ei, în Parlamentul European vorbesc despre disciplină fiscală, în România fac risipă pe bani publici.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: