„Simona – bucuria și măgăria”. Reacția lui Cristian Tudor Popescu după primul meci al Simonei Halep, la Miami Open

Sursa foto: X

Suspendată iniţial pentru 4 ani pentru dopaj, Simona Halep a profitat de reducerea pedepsei pentru a reveni în circuit, marţi, la Miami. Revenirea ei s-a încheiat cu o înfrângere în faţa Paulei Badosa.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a comentat primul meci al Simonei Halep, arătând că „a jucat „în dușmănie”, dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut”.

Simona – bucuria și măgăria”

Spuneam că graficul la reintrarea „în atmosferă” a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat „în dușmănie”, dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut „rugină” pe ea. Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: