Simonis spune că nu a vorbit cu Piedone despre Primăria Capitalei şi despre Primăria Sectorului 5

Sursa: captură video

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni că nu a discutat cu primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre susţinerea acestuia sau fiului acestuia la alegerile locale din partea PSD.

Simonis a fost întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă la întâlnirea pe care a avut-o în urmă cu câteva zile cu Piedone s-a discutat despre susţinerea fiului acestuia pentru Primăria Sectorului 5.

„Nu a existat nicio discuţie la mine în birou cu domnul Piedone nici despre Primăria Capitalei, nici despre Primăria Sectorului 5. Domnul Piedone a venit la mine în birou împreună cu fiul dânsului, care ştiţi că este parlamentar, a participat şi domnul Ciolacu la un moment dat, pur întâmplător, fiind în Parlament, neştiind că domnul Piedone este în birou în acel moment. S-au întâlnit, s-au salutat, ne-am salutat, am stat de vorbă, dar nu am vorbit nici de Primăria Sectorului 5, nici de Primăria Generală a Capitalei. Repet, eu încerc să mă ocup la Cameră de ceea ce înseamnă activitatea Camerei şi la Timiş de ce înseamnă PSD Timiş”, a afirmat Simonis.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: