Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat pe o suprafaţă mare. ISU intervine chiar acum!

Sursă foto: Captură video

Situația devine tot mai critică în orașul Slănic Prahova, acolo unde, joi dimineață, o parte a străzii 23 August s-a surpat, din motive care, cel mai probabil, țin de zăcământul de sare pe care stă întreaga localitate. ISU intervine de urgenţă.

Situația critică în orașul Slănic Prahova, acolo unde, joi dimineață, o parte a străzii 23 August s-a surpat, chiar în fața sediului Poliției. Specialiștii spun că de vină ar fi chiar zăcământul de sare pe care stă, de altfel, întreaga localitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ia chiar în aceste momente primele măsuri.

Sunt imagini înfricoșătoare, așa cum spuneau și localnicii care s-au trezit de dimineață cu drumul principal surpat. În acest moment, zona respectivă a fost restricționată accesului atât pietonal, cât și rutier.

Primarul Costea Daneluș spune că a anunțat deja verbal ISU Prahova și Instituția Prefectului, urmând să trimită și adresele scrise despre prăbușirea terenului care a avut loc în dimineața zilei de joi.

„Zona are o particularitate anume prin faptul că, știm cu toții, acolo se află mina de sare de la Slănic, atât cea turistică, cât și cea de exploatare. Din punctul meu de vedere se vor întreprinde toți pașii legali și anume Comitetul Local pentru Situații de Urgență este în momentul de față convocat, va constata, bineînțeles, cu specialiștii din domeniu, care este motivul acestei surpări, care este pericolul și în funcție de constatarea lor, eu va trebui să convoc la rândul meu, dacă se impune Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, vedem dacă se va impune o evacuare”, a declarat în direct la Antena 3 CNN, Emil Drăghicescu, Prefectul judeţului Prahova.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL