Șofer de 50 de ani, reținut după ce a fost prins drogat la volan

politie politia rutiera trafic
Sursa foto: Politia Romana

Poliţiştii din Oradea au reţinut, mercuri după-amiază, un şofer în vârstă de 50 de ani pe care l-au prins drogat la volan de două ori în ultimele trei luni. Prima dată, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost depistat drogat la volan în luna iunie, când poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Miercuri, el a fost prins nou drogat la volan, de data aceasta fiind reţinut pentru 24 de ore.

Bihoreanul, domiciliat în  comuna Lugaşu de Jos, a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere miercuri după amiază, la ora 15.25, pe Calea Clujului din municipiul Oradea.
„În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv. Totodată, poliţiştii rutieri orădeni au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din cursul lunii iunie a.c., fiind cercetat penal după ce a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Oradea, tot în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.
Şoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea prezenţei substanţelor stupefiante în organism, arată News.ro.
El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: