SONDAJ Ce spun românii despre revenirea lui Crin Antonescu în fruntea PNL și a lui Tăriceanu în Guvern

În cadrul unei emisiuni televizate la Antena3, Marius Pieleanu, coordonatorul casei de sondare Avangarde, a prezentat un sondaj despre cum arată bătălia prezidențială, care este intenția de vot privind partidele.

Pe lângă aceste întrebări standard, în cadrul sondajului ne sunt prezentate cifre despre două aspecte intens dezbătute în piața politică.

Primul aspect testat de Avangarde este cel referitor la o revenire a lui Crin Antonescu în fruntea PNL, după alegerile prezidențiale din acest an. Conform Avangarde, 65% dintre respondenți au precizat că fostul șef al liberalilor ar trebui să revină la conducerea partidului, 26% spun că nu ar fi de acord cu o astfel de mișcare, 7% sunt indeciși, în timp ce 2% au refuzat sau nu au știu ce să răspundă.

sondaj Crin PNL

Un alt doilea subiect intens dezbătut pe scena politică este acela dacă actualul șef al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar trebui să revină în fruntea Guvernului.

Cu privire la acest subiect, respondenți sondajului Avangarde au precizat, în proporție de 47%, că Tăriceanu ar trebui să revină în cadrul Guvernului după alegerile prezidențiale, 32% consideră că nu ar fi oportun, 18% au spus că sunt indeciși, în timp ce 2% au precizat că nu știu sau nu răspund.

tariceanu guvern sondaj

Vezi și: NOU SONDAJ Cum arată bătălia pentru Cotroceni pe ultima sută de metri

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL