Sorin Grindeanu: Ne interesează să scoatem Tarom din această zonă nefericită, economic vorbind

Sursă foto: Sorin Grindeanu Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că Guvernul este interesat în acest moment să scoată Tarom din „zona nefericită” în care se află din punct de vedere economic şi caută investitori pentru acest lucru.

Grindeanu a fost întrebat într-o conferinţă de presă la finalul vizitei în Qatar alături de premierul Marcel Ciolacu dacă în întâlnirile pe care le-a avut a discutat şi despre Tarom.

„Nu am discutat.(…) Pe noi ne interesează în acest moment să scoatem Tarom din această zonă nu prea fericită, ba chiar nefericită, economic vorbind, care la rândul ei are efecte în calitatea serviciilor pe care noi vrem să le îmbunătăţim în perioada următoare. Statul nu poate să vină cu un ajutor de stat, după cum bine ştiţi, fiindcă ceilalţi jucători din piaţă ar reclama imediat, conform legilor concurenţei, şi atunci trebuie să găseşti forme în a ieşi din acest cerc vicios”, a spus Grindeanu.

El a adăugat că una din aceste forme este de a găsi investitori care să investească în aeronave noi şi în servicii mai bune.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: