Sorin Grindeanu susține că nu a făcut niciodată afaceri cu „grupul de la Cluj” 

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat că nu a avut niciodată afaceri cu așa-numitul „grup de la Cluj”, din care s-a vorbit, de-a lungul timpului, că ar face parte Vasile Dâncu, Ioan Rus, Neluțu Varga. Oficialul de la Transporturi l-a lăudat însă pe constructorul Dorin Umbrărescu, susținând că este important că o companie românească se află pe primul loc în Europa la numărul de km aflați în execuție.

„Dorin Umbrărescu este cel mai important constructor din România”

„Eu pe Vasile Dîncu îl știu de la începutul anilor 2000. Venea în Timiș, era membru al guvernului Năstase. Îl știu pe domnul Rus. Pe Nelușu Varga îl știu de vreo 5-6 ani. Nu am avut în viața mea afaceri cu grupul de la Cluj. (…)

Dorin Umbrărescu este cel mai important constructor din România. În al doilea rând, nu cred că există companie  în Europa în acest moment, de construcție de autostrăzi, care să aibă peste 350 de km de autostradă și drum expres în execuție. Eu nu l-am cunoscut pe Umbrărescu înainte de a veni la Mininsterul Transporturilor, dar mi-aș dori să fie mai multe companii românești cu asemenea forță cum are compania condusă de Umbrărescu.

(…) Sunt extrem de mulțumit de cum lucrează, toate loturile pe care le are în acest moment, sunt înainte de termen. Și asta este un lucru bun. O companie românească se află, cred, pe primul loc în Europa la numărul de km aflați în execuție. Ăsta este un lucru important”, a declarat Sorin Grindeanu la Realitatea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL