Șoșoacă aruncă România la colțul rușinii în UE. E prima eurodeputată scoasă forțat din PE în istorie

Sursa foto: Facebook/ Diana Șoșoacă

Șoșoacă aruncă România la colțul rușinii în UE. Scandalul monstru făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European aruncă o pată neagră asupra României. Este pentru prima dată în istoria Parlamentului European când un eurodeputat e evacuat forțat după un scandal cu accente rusofile

Diana Șoșoacă a pus România pe lista rușinii în Europa, chiar din primele zile de când a devenit europarlamentar, după ce aproximativ 500.000 de români au decis că acest personaj extrem de nociv oricărei societăți civilizate, poziționată clar și asumat anti-Europa, anti-NATO și pro-Rusia să fie plătită cu 9.000 de euro lunar și să promoveze teorii ale conspirației și propaganda Rusiei în Parlamentul European din „glasul Românei”.

Șoșoacă aruncă România la colțul rușinii în UE. E prima eurodeputată scoasă forțat în PE în istorie

Ultimul scandal declanșat de Diana Șoșoacă i-ar șocat chiar și pe cei mai aprigi extremiști din Parlamentul European, care s-au întrebat „Cine-i asta?” și care au afirmat că „nu au mai văzut niciodată un comportament atât de primitiv” la un demnitar care reprezintă interesele unui stat european în Parlamentul European.

Șoșoacă a întrerupt de 3 ori ședința în Parlamentul European prin urlete și sloganuri așa-zis „naționaliste” într-o engleză jenantă  Acest personaj a dus în derizoriu imaginea ortodoxiei după ce s-a afișat cu o icoană în timp urlând din tot glasul că vrea să scoată „demonii din Parlamentul European”, deși religia ortodoxă nu poate fi niciodată asociată cu extremismul, agresivitatea, violenta fizică și verbală și atacurile la persoană, așa cum face de fiecare dată Șoșoacă când ia cuvântul și nu numai.

„Credem în Dumezeu! Am dreptul să fac ce vreau! Am dreptul să vorbesc! Am fost votată de români! Ai omorât oameni în România”, urla Șoșoacă în Parlamentul European sub privirile șocate ale celorlalți europarlamentari.

Diana Șoșoacă este prima europarlamentară din istoria Parlamentului European care este evacuată forțat și cu mari dificultăți după un asemenea scandal grotesc. De-a lungul timpului, au mai fost europarlamentari care au fost atenționați sau pe alocuri sancționați, însă niciunul nu a fost dat afară din Plenul PE într-o asemenea manieră.

Cu adevărat dezamăgitor este și lipsa de reacție imediată a celorlalți europarlamentari români, cu mult mai mulți votanți în spate, care nu au luat cuvântul să apere imaginea României delimitându-se astfel de un asemenea personaj ce nu ar trebui să existe în politica românească.

Europarlamentarii români au reacționat într-un final cu întârziere încercând să „explice” și totodată să se delimiteze de scandalul Șoșoacei.

„Gândiţi-vă că un extremist, cum e liderul Frontului Naţional Jordan Bardella s-a întors şi a făcut cu mâna. Ăsta a fost gestul”, a declarat Rareş Bogdan, europarlamentar.

„A zis că nu este de acord cu dreptul la avort. E părerea ei, dar 80% din românce îşi doresc dreptul la avort”, a declarat Nicolae Ştefănuţă, europarlamentar.

„S-a făcut pe sine de râs. Şi trebuie spus foarte clar, doamna Şoşoacă nu vorbeşte în numele României. Dacă aş fi votat-o, mi-ar fi fost ruşine, astăzi”, a declarat Sigfreied Mureşan, europarlamentar.

„Am anticipat acest moment. Voturile pentru extemişti sunt voturi irosite. Şi aceşti extremişti vor face de râs România”, a declarat Victor Negrescu, europarlamentar.

Aproape 500.000 de români au votat SOS la alegerile europarlamentare. Aşa au ajuns Diana Şoşoacă şi Luis Lazarus, colegul de partid, în Parlamentul European.

Diana Șoșoacă, adusă în politica „mare” de George Simion și Partidul extremist AUR face de râs imaginea a milioane de români, care și așa nu era prea bună și resimțită din plin mai ales de cei care trăiesc și muncesc în afara țării, deși mulți dintre aceștia au găsit de cuviință să o voteze la alegerile din 9 iunie 2024.

Șoșoacă reușește să convingă tot mai mult o anumită pătură socială, mai puțin vigilentă, mai puțin informată, slab și foarte slab școlarizată, adesea nostalgică după epoca comunistă, revoltată pe actuala clasă politică din România. 

Simpatizanții Moscovei din România și grupurile din rețelele de socializare în care se propagă rusofilia și scoaterea României din Uniunea Europeană și NATO o văd deja pe Șoșoacă în fruntea țării și încearcă prin toate mijloacele să adune mai mulți adepți.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: