Șoșoacă, delir antivaccinist în Parlamentul European

sursa: x

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Intervenția eurodeputatei române în cadrul dezbaterii despre variola maimuței s-a numit „Împotriva invenţiei unei noi plandemii şi a dictaturii sanitare”.

În mai puțin de un minut și jumătate, Diana Șoșoacă a acuzat Parlamentul European că vrea să înceapă o nouă pandemie în Africa, după ce a omorât bătrâni în Italia în timpul pandemiei de Covid, „care nu a existat niciodată”, că 65.000 de români au ajuns „în saci negri de plastic” și că mersul la biserică a fost interzis.

În finalul intervenției, Șoșoacă a mai spus că nu va permite acest lucru, deoarece „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: