Soția marinarului român luat ostatic de rebeli spune că a vorbit cu el ultima dată sâmbătă

Sursă foto: X

Digi24 a discutat cu soția marinarului român luat ostatic de rebeli. Femeia spune că a vorbit cu acesta ultima dată sâmbătă seara și nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. Toată familia este acum îngrijorată și așteaptă vești de la autorități.
O navă cargo a fost capturată în Marea Roșie de rebelii houthi din Yemen. Ministerul român de Externe confirmă faptul că în echipajul aflat la bord s-ar afla un român. A fost activată celula de criză, iar situația este monitorizată de autoritățile române în colaborare cu cele internaționale, astfel încât marinarul român să se întoarcă teafăr acasă.

Denisa Soare, soția marinarului român: „A plecat acum două săptămâni, pe data de 6 noiembrie. Avea contract pe 4 luni. Urma să se întoarcă acasă în februarie.

Ultima dată am comunicat cu el sâmbătă seară. A rămas să vorbim duminică, ieri. Însă, nu am mai primit niciun semn de la el. Suntem destul de afectați. Suntem îngrijorați.

El pleacă din 2018 la aceeași firmă, an de an. Nu s-a întâmplat niciodată ceva de genul.

Deocamdată, nu au mai multe informații. Însă, din câte știu și dânșii (MAE- n.r.), el este, încă, pe navă. Și este în siguranță. Mi-au spus că este, în prezent, într-un port în Yemen și s-a declanșat o situație de criză și că fac absolut tot ce le stă în putință să ne ajute.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL