Spania a depășit Marea Britanie ca destinație preferată de investitorii hotelieri

Spania
Sursa foto: Pixabay

Spania a depășit Marea Britanie ca destinație preferată de investitorii hotelieri, datorită multelor contracte din domeniul ospitalității încheiate în această țară, conform rezultatelor unui sondaj publicat de cotidianul britanic Financial Times, relatează agenția EFE.

Marea Britanie a căzut pe locul doi, după ce ocupase prima poziție în 2018 și 2017, conform sondajului din 2024 elaborat de firma de servicii imobiliare CBRE, care mai menționează Italia, Franța și Grecia între primele cinci destinații în care să se investească anul acesta capital, scrie Agerpres.

Sondajul a fost elaborat în rândul a peste 60 de investitori, printre care proprietari de hoteluri, promotori și fonduri private. “Spania prosperă datorită cifrelor record din turism și performanței operaționale robuste a operatorilor hotelieri”, a precizat responsabilul CBRE pe partea de hoteluri pentru Europa, Kenneth Hatton, pentru FT. El a adăugat că “investitorii văd oportunități în Spania, atât în zona de coastă cât și în zonele urbane”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL