Start la vânzarea biletelor la Euro 2024. Timp limitat în care se pot lua tichete la meciurile României

EURO 2024
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Naționala României și-a aflat sâmbătă adversarii din grupă la Euro 2024, urmând a întâlni la München, pe 17 iunie, o echipă venită din play-off, apoi, la Köln, pe 22 iunie, jucăm cu Belgia, urmând să încheiem grupa cu Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt. La fiecare dintre cele trei partide sunt așteptați peste 15.000 de români, dat fiind interesul din țară, dar și faptul că în Germania trăiește o comunitate importantă de aproape un milion de conaționali.

Acum, că se știe unde, când și cu cine joacă România, fanii „tricolorilor” pot trece la treabă. Începând de astăzi și până pe 12 decembrie, ora 15.00, UEFA deschide sesiunea de vânzare a biletelor pentru faza grupelor.

Singurul loc de unde se pot achiziționa tichete este site-ul oficial al organizatorului: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/. Se pot cumpăra maximum 4 bilete din aceeași categorie și doar pentru un singur meci pe zi. Cum cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va utiliza un sistem de loterie pentru repartizarea biletelor către solicitanți. Prețul tichetelor variază între 30 de euro și 400 de euro pentru un meci din grupe.

După finalizarea loteriei, în jur de 31 ianuarie 2024,norocoșii vor fi anunțați prin mail de UEFA. Fanii vor primi un termen de plată și vor trebui să efectueze plata doar în euro, online, prin card Visa ori Mastercard sau prin Alipay+. Procesul se consideră încheiat după ce cumpărătorul primești confirmarea de plată și factura.

Biletele vor fi livrate online către fani,în preajma startului turneului, fără să fie precizată momentan de către UEFA o dată exactă, printr-o aplicație dedicată. Organizatorii anunță că nu vor fi emise în același timp toate biletele, pentru toți cumpărătorii, așadar vor exista diferențe în ceea ce privește primirea tichetelor.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL