VIDEO Stroe: Mai mulți membri PMP Sector 4 au decis să se alăture unui proiect politic serios, să facă pasul către PNL

Sursa foto: Facebook


Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, anunță că organizația PMP din Sectorul 4 al Capitalei a trecut la PNL. Spune despre membrii PMP Sector 4 că sunt oameni autentici de dreapta, care vin din zona privată. Această decizie a fost luată în urma discuției cu organizația de tineret deoarece, explică Cristian Hădău, PMP bătea pasul pe loc.

”Astăzi vreau să vă anunţăm că pe zona de dreapta, cel puţin sectorul 4, se strâng rândurile, oameni de dreapta din celelalte formaţiuni politice se înscriu în Partidul Naţional Liberal. Mai mulţi membri ai organizaţiei PMP Sector 4 au decis să se alăture unui proiect politic serios, să facă pasul către Partidul Naţional Liberal. Ne bucurăm pentru acest lucru, în mod evident. Suntem deschişi în a construi pe zona de dreapta cel puţin în Sectorul 4,  dacă nu în toată ţara

Sunt oameni de valoare, sunt oameni autentici de dreapta, sunt oameni care vin din zona privată, sunt oameni care, în mod evident, pot să contribuie, pot să pună umărul şi să construiască, să lucreze alături de noi pentru Sectorul 4, pentru a avea cel puţin aici o dreaptă unificată. E până la urmă decizia lor. Sunt alături de noi. Această alăturare nu e condiţionată de niciun fel de funcţie sau poziţie”, a declarat Ionuţ Stroe, miercuri, într-o conferinţă de presă.
Această decizie a fost luată în urma discuției cu organizația de tineret deoarece, explică Cristian Hădău, PMP bătea pasul pe loc, iar PNL este principalul partid de dreapta al țării.
”Am decis, împreună cu toată organizaţia de tineret, să facem acest pas deoarece din păcate am observat că în PMP în ultima perioadă se cam bătea pasul pe loc şi din experienţa anilor trecuţi şi a acţiunilor pe care le-am desfăşurat în diverse campanii electorale precedente, am ajuns la concluzia că PNL este principalul partidul de dreapta, partid istoric, cel mai puternic partid de dreapta şi în jurul căruia ar trebui, în opinia noastră, să se coalizeze toate forţele de dreapta şi din acest motiv am decis să facem şi noi acest pas”, a afirmat Cristian Haidău.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: