Stroe (PNL): Geoană independent este o iluzie, fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul 2

Sursa foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că Mircea Geoană independent este o iluzie, iar fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul 2 şi că turul 2 se va da între candidatul PNL şi candidatul stângii. Despre întâlnirea dintre Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu, liberalul a comentat că ”a remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”.

Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre întâlnirea dintre Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană la un restaurant.

”Înţeleg ca a fost un eveniment privat, am remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”, a răspuns Stroe, arătând că ”nu crede că l-ar avantaja această asociere pe domnul Ciolacu”.

”Nu cred în sprijinul celor doi pentru Ciolacu. Geoană independent este o iluzie, fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul 2. Nu comparăm situaţia lui cu cea a lui Nicuşor Dan, acesta era primar în funcţie, era validat de un ciclu electoral, raportarea este una care nu se potriveşte”, a mai spus Ionuţ Stroe, el arătând că nu putem cumpăra nici electoratul din Bucureşti cu electoratul de la nivelul întregii ţări.

Potrivit lui Stroe, ”Turul 2 se va da între candidatul PNL şi candidatul stângii. ”Suntem optimişti că vom câştiga aşa cum am făcut întotdeauna” a mai spus deputatul PNL.

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: