Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru meciul decisiv cu Slovacia

Meciul amical de fotbal dintre nationala de fotbal a Romaniei si nationala de fotbal a Bulgariei, in pregatirea Euro 2024, in Bucuresti, Stadionul Steaua, 4 iunie 2024, Inquam Photos / Enache Cosmin

Partida Slovacia – România, ultima a ”Tricolorilor” în Grupa E de la EURO 2024, va putea fi urmărită de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

”Tricolorii” își asigură biletele pentru optimile Campionatului European cu o victorie sau cu un egal în duelul cu Slovacia. Totuși, România poate merge mai departe și în cazul unei înfrângeri, cu condiția ca Belgia să se impună în confruntarea cu Ucraina.

Ianis Hagi e așteptat să fie titular în premieră la EURO 2024! ”Prințul”, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Slovacia – România

Cu o zi înainte de meci, au apărut informații potrivit cărora Edi Iordănescu va folosi la confruntarea cu Slovacia aceeași echipa de start ca în victoria cu Ucraina. Totuși, potrivit Fanatik, miercuri selecționerul ar fi luat decizia să facă o modificare destul de surprinzătoare.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: