SURSE Secretarul general al PNL a sesizat Curtea de Arbitraj în privința lui Iulian Dumitrescu

Sursa: foto Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situaţia creată după ce preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus candidatura pentru un al doilea mandat de preşedinte al CJ, afirmă surse politice.

Potrivit surselor police, secretarul general al PNL a sesizat Curtea de Arbitraj în legătură cu situaţia creată urmare a depunerii candidaturii lui Iulian Dumitrescu.

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus, miercuri, semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. PNL Prahova a transmis că Dumitrescu a decis să candideze pentru că ”aleşii locali i-au solicitat” acest lucru, invocând continuitatea şi performanţele Consiliului Judeţean Prahova sub conducerea sa.

Într-o declaraţie transmisă prin intermediul unui comunicat de presă dat publicităţii, miercuri după-amiază, de PNL Prahova, Iulian Dumitrescu susţine că a decis să candideze pentru un nou mandat ”din respect pentru prahoveni”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL