Sute de transportatori protestează în municipiul Constanţa

Sursă foto: Captură video

Sute de transportatori protestează duminică seara, în municipiul Constanţa, pe mai multe bulevarde, ei fiind însoţiţi de echipaje de poliţie şi jandarmi.

Convoiul a pornit din oraşul Ovidiu, s-a deplasat apoi pe DN 3 până în municipiul Constanţa şi a continuat parcursul pe bulevardul Aurel Vlaicu (Şoseaua de centură a municipiului Constanţa). La acest protest participă atât camioane de mare tonaj, dar şi autoturisme.
“La această oră, jandarmii şi poliţiştii constănţeni asigură, în sistem integrat, măsuri de ordine publică în dinamică, având în vedere protestul fermierilor, transportatorilor şi al persoanelor care realizează  transport de persoane în regim de taxi.
Convoiul se deplasează pe traseul Ovidiu – DN 3- municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Şoseaua Mangaliei, strada Hărman Arbore şi retur.
În acest context, pe traseul respectiv au fost instituite restricţii de circulaţie, pentru a asigura siguranţa participanţilor la trafic şi a protestatarilor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Martorii au precizat că în apropiere de ieşirea din municipiu spre Mangalia, protestatarii s-au oprit şi ar dori să o ia pe alt traseu decât cel stabilit iniţial.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL