TAROM: 69 de destinații în sezonul de iarnă 2023/2024

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Compania TAROM oferă 69 de destinaţii operate împreună cu partenerii săi pentru sezonul de iarnă 2023/2024 şi 27 de destinaţii operate cu aeronave proprii TAROM însumând 247 de frecvenţe săptămânale, informează un comunicat al operatorului aerian.

TAROM va opera zboruri zilnice către Londra şi Madrid, iar pentru destinaţiile Bruxelles, Atena şi Tel Aviv a programat 6 frecvenţe săptămânale. Din motive de siguranţă, zborurile către destinaţia Tel Aviv sunt suspendate până în data de 21 noiembrie 2023, urmând ca reluarea operării comerciale să fie analizată în funcţie de situaţia din Israel.

Potrivit sursei citate, oferta de călătorie către destinaţia Paris include 30 de zboruri săptămânale operate împreună cu partenerul Air France, dintre acestea două zboruri zilnice sunt operate cu aeronave TAROM. Tot o operare de două zboruri zilnice este prevăzută şi pentru destinaţia Amsterdam. Operarea către destinaţia Nisa a fost menţinută cu caracter sezonier, cu două frecvenţe săptămânale, în perioada 15 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, pentru a răspunde cererii de călătorie în perioada sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, pentru Istanbul, compania TAROM îşi propune operarea unui număr de 17 zboruri săptămânale, iar în parteneriat cu compania Turkish Airlines, oferta este de 5 – 6 zboruri zilnice.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: