METEO Temperaturi neobișnuite în ianuarie, în România

Prognoza meteo
Sursă foto: Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea va fi mai caldă decât cea specifică perioadei, în prima săptămână a lunii ianuarie, la nivelul întregii țări, se arată în prognoza pe două săptămâni publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru Banat

În prima săptămână, valorile termice se vor menține peste normele specifice începutului lunii ianuarie, cu medii ale maximelor de 9…12 grade și ale minimelor de 2…5 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de normele perioadei, cu medii regionale ale valorilor diurne în general de 0…3 grade și ale celor nocturne de -6…-2 grade.

Prognoza meteo pentru Crișana

Până spre finalul primei săptămâni, temperatura aerului se va menține la valori peste normele perioadei, cu medii ale maximelor de 8…12 grade și ale minimelor de 2…5 grade. Ulterior, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale maximelor în general de 0…2 grade și ale minimelor de -6…-4 grade.

Prognoza meteo pentru Transilvania

În prima jumătate a intervalului, valorile termice vor fi în continuare peste cele specifice perioadei, cu medii ale maximelor de 6…9 grade și ale minimelor de -2…3 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale valorilor diurne în general de -3…1 grad și ale celor nocturne de -10…-5 grade.

Prognoza meteo pentru Maramureș

Până spre finalul primei săptămâni, temperatura aerului se va menține la valori peste normele perioadei, cu medii ale maximelor de 7…9 grade și ale minimelor de 2…5 grade. Ulterior, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale maximelor în general de -2…1 grad și ale minimelor de -8…-5 grade.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL