Terenurile Elenei Udrea, licitate la jumătate de preț

Elena Udrea
Sursa foto: Elena Udrea

Terenurile Elenei Udrea din nordul capitalei sunt licitate la jumătate din preț, după ce ANAF a încercat să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute. Încă din anul 2018 ANAF încearcă să recupereze cei peste 8 milioane de lei prejudiciaţi.

Terenurile Elenei Udrea din nordul Bucureștiului sunt licitate la jumătate din preț, după mai multe tentative eșuate ale ANAF să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute.

Până acum nu s-au găsit cumpărători pentru avuția fostului ministru al Turismului, încarcerat la penitenciarul Târgșor, după condamnarea de 6 ani de închisoare.

Din 2018 până în prezent, ANAF încearcă să recupereze prejudiciul de peste 8 milioane de lei pe care Elena Udrea l-a făcut. Instituția statului a demarat mai multe licitații, în speranța că România va reuși să astupe gaura financiară pe care fostul ministru a creat-o.

Șansele să fie recuperați banii par să scadă de la an la an. La ultima licitație, terenurile blondinei lui Traian Băsescu au fost lăsate la jumătate de preț, dar tot nu a fost găsit un client.

Citeste mai mult AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: