Tinerii ar trebui să muncească 70 de ore pe săptămână, spune un miliardar indian

narayana murthy
Sursa foto: ANI Photo

Unul dintre cei mai importanți lideri de afaceri din India a declarat că tinerii indieni trebuie să muncească 70 de ore pe săptămână dacă vor să își vadă țara realizându-și potențialul economic. „Sfatul meu este ca tinerii noștri să spună:

 

„Aceasta este țara mea. Vreau să muncesc 70 de ore pe săptămână”, a declarat N.R. Narayana Murthy, fondatorul gigantului din domeniul tehnologiei informației Infosys, în vârstă de 77 de ani, într-un interviu recent cu fostul director financiar al Infosys, T.V. Mohandas Pai, potrivit Insider.

 

Murthy, care a cofondat Infosys în 1981 și are o avere netă de aproximativ 4,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, a declarat că India are unul dintre cele mai scăzute niveluri de productivitate din lume și că este responsabilitatea tinerilor din țară să determine schimbări în cultura de muncă, scrie Adevărul. Aproximativ 66% din populația Indiei are sub 35 de ani, potrivit cifrelor Organizației Internaționale a Muncii (OIM).

 

„Cultura noastră trebuie să se schimbe și să devină cea a unor oameni extrem de determinați, extrem de disciplinați și extrem de harnici”, a spus Murthy.

 

Citeste mai mult AICI

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL